Du trenger:
- 450 gr oreokjeks (ca tre pakker)
- 100 gr smeltet smør (jeg bruker soft)
- 300 gr kremost naturell (3 pakker)
- 1.5 dl melis
- 5 dl pisket krem
- 10 dråper sitrondråper
- 2 poser daim sjokoldae mousse
- + 2 dl fløte og 2 dl melk (til moussen)
Slik gjør du:
- Ta frem en rund kakeform høyere kake, mindre form. Dobler du oppskriften slik jeg har gjort på bildet bruker du en langpanneform.
- Knus oreokjeksen i foodprossessor.
- Smelt smøret
- Bland pkt 1 og 2, å hell det i kakeformen. Trykk det lett ned og fordel massen i formen. Trykker du hardt får du en hard bunn.
- Lag moussen slik som anvist på posen. Jegbruker versjon 2 på posen. Ha dette oppå kjeksbunnen.
- bland kremost og melis med mixmaster
- Pisk krem og bland sammen med punkt 6. Ha i sitrondråper.
- Legg Blandingen jevnt fordelt oppå moussen
- Grovknus litt oreokjeks før hand og pynt på toppen. Lagres kaldt
Her er kaken i en enkel porsjon!
God fornøyelse!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar