tirsdag 1. november 2011

Oreokake



Du trenger:

  • 450 gr oreokjeks (ca tre pakker)
  • 100 gr smeltet smør (jeg bruker soft)
  • 300 gr kremost naturell (3 pakker)
  • 1.5 dl melis
  • 5 dl pisket krem
  • 10 dråper sitrondråper
  • 2 poser daim sjokoldae mousse 
  • + 2 dl fløte og 2 dl melk (til moussen)
Slik gjør du:
  1. Ta frem en rund kakeform høyere kake, mindre form. Dobler du oppskriften slik jeg har gjort på bildet bruker du en langpanneform.
  2. Knus oreokjeksen i foodprossessor.
  3. Smelt smøret
  4. Bland pkt 1 og 2, å hell det i kakeformen. Trykk det lett ned og fordel massen i formen. Trykker du hardt får du en hard bunn.
  5. Lag moussen slik som anvist på posen. Jegbruker versjon 2 på posen. Ha dette oppå kjeksbunnen. 
  6. bland kremost og melis med mixmaster
  7. Pisk krem og bland sammen med punkt 6. Ha i sitrondråper.
  8. Legg Blandingen jevnt fordelt oppå moussen
  9. Grovknus litt oreokjeks før hand og pynt på toppen. Lagres kaldt

Her er kaken i en enkel porsjon!

                                                                                                                         God fornøyelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar