Du trenger:
Bunn:
- 6 eggehviter
- 3 dl sukker
- 1 dl melis
- 2 ts vaniljesukker
- 2 ts potetmel
Slik gjør du:
- pisk eggehviten helt stiv
- ha i resten, å pisk det godt!
- Legg bakepapir på en flat sekeplate og smor den. Smør kremen utover platen.
- Stekes på 140 grader midt eller litt under midt i ovn i 1.5 timer. Åpne døren litt når den er ferdi å la den avkjøles der.
Eggekrem:
- 6 eggeplommer
- 1.5dl sukker
- 1.5 dl fløte
- 210 gr meiersismør
- 3 ts vaniljesukker
- 6 eggeplommer, 1.5 dl sukker og 1,5 dl fløte kokes på svak varme til det tykner. Må røres i hele tiden ca 15-20 minutt.Avkjøl
Fløtekrem
Rør 3 dl fløte til krem. Ha på kaken rett før servering, først eggekrem så fløtekrem.
Jeg bruker å dele kaken i to siden den blir stor.
Fyll med ønsket frukt og bær. Jeg bruker jordbær, kiwi, appelsin, druer, hermetiske pærer og fersken.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar